There was an error in this gadget

Monday, May 28, 2012

uia pj dlm kenangan

panorama di uia pj

mahallah zainab jahsy





mahallah khadijah


pemandangan waktu malam


 pemandangan dari ukc


on the way ke pasar malam

on the way balik dari pasar malam



ketika menunggu giliran interview 
(di hadapan seminar room, berdekatan bridge yang menghubungkan annex dengan amf)



di amf 
(ada jerung terbang!)






kenangan bersama biro dakwah n training 
mahallah zainab jahsy


logo yang direka oleh kami




medcy 
(acad, pni, agd)


acad
(preparation untuk iq games discovery week)





discovery week



agd medcy



agd acad




pni 
(medcy notice board in progress)






classmates, lab

SEM 1, 2010/2011




SEM 2, 2010/2011


SEM 3, 2011/2012




dapat result accurate! ;)

first lab bio 
(pecahkan glass slide. sejak tu serik dan lebih berhati-hati untuk adjust microscope=p)


lab chemistry 2






kenangan bersama hisbah








lain-lain

kek batik



mangsa yang tak berdosa mati dibunuh. riuh-rendah bilik pada malam itu.


hadiah misteri buat sir izzuddin



Sebenarnya banyak lagi gambar kawan-kawan, tapi tak mau la tunjuk kat sini banyak-banyak, hehe. Kalau korang nak gambar, boleh claim ehh...

lagu sekolahku, unic:












Gratisan Musik






1 comment:

  1. salam sis,sy pon tgh stadi d uia pj skang,sem 3 year 1..thniah utk akak dh lpas k uia kuantan pon :)

    ReplyDelete

kenali musafir ini~

Nur Aimi Liyana Bt Hambali~
9September 1992~Ampang, Selangor
UIA (Medic)
Tadika Permata > SK Lembah Keramat > SMK Lembah Keramat > CFS IIUM PJ > UIA Kuantan *insyaAllah*
~IKRAM, alhamdulillah~