There was an error in this gadget

Sunday, January 16, 2011

hectic??

lama tak update blog,sejak sibuk ni

sem 2 is pretty hectic, wif tuto, quiz, lab report (T.T), n exam.......

my routine things: mandi, solat, class, tuto, study, makan, movie (hehe, ada jugak!), lab report, meeting (seldom), n BED (haha, i luv u!)..





poyo kan bunyi nya?

indeed, memang poyo pun. kekadang aku rasa aku lah orang paling sibuk kat dunia...tapi setelah pikir2 kembali, aku rasa malu sendiri...aku tak adalah sesibuk mana, cuma berlagak SIBUK..

cuba banding dengan wanita bekerja, contohnya engineer...kerja, anak, laundry, housework, n husband (heheh, nak selitkan juga!)....

dan aku pula......cuma BELAJAR, BELAJAR, dan BELAJAR...tak payah nak pikir bil air, bil rumah, anak (of course!), suami (heheh)...

TAPI, itupun aku dah gedik2 nak katakan diriku sibuk. gedik kan aku ni?


astaghfirullah al azim



2 comments:

  1. aimi, aku pn rase ape yg kau rasa. haha ;D wah wah. sudah pandai cakap pasal suami suami ni ape kes? igt wehh, kau tak blh langkah bendul yee :P

    ReplyDelete

kenali musafir ini~

Nur Aimi Liyana Bt Hambali~
9September 1992~Ampang, Selangor
UIA (Medic)
Tadika Permata > SK Lembah Keramat > SMK Lembah Keramat > CFS IIUM PJ > UIA Kuantan *insyaAllah*
~IKRAM, alhamdulillah~