There was an error in this gadget

Monday, October 3, 2011

september

salam semua.....


exam dah HABISS!!!!=D =D =D =D

sepnjg bulan 9 ni, mcm2 yg terjadi tauu..yeah, 1'm 19 now!! rase mcm xpecaye je tp kene pecaye gak.huhu..

1) raye. mcm biase la, raye kat perak n negeri 9. tp yg uniknye hari terakhir ramadhan tu, berbuka ala-ala candle light dinner. rumah opah blackout, so pasang lilin. huhu. tp mkanan yg biase2 je pun jd sedapp. hehe. xtau la kenape.

2) 5th- my bestfriend, OR soulmate, OR kembar tp xserupa, iaitulah FARIDAH YASMIN dah fly ke sabah,,,huhu,....rindunyeeeee,=( =(

3) 7th-santai raye celebration. masuk pertandingan meja tercantik, tp xmenang. huhu.

4) 8th-explorace..best sgt2, main baling2 belon, conteng2 muka NADA, cari kertas dlm nescafe gune mulot, smpi termakan nescafe tuu...eee PAHITTTT..menang dapat nombor 3..heheh...pastu mlm tu sakit kaki sebab dh lame xbersenam, tetibe lari2..huhu

5) 9th-my burfday!!! ayah janji nak amik 8th malam, tp xjadi. pastu janji nak amik 9th pagi, xjadi jugak. last2 9th malam. huhu. pastu mlm tu ayah bawak p mkn chicken chop-dgn harapan nak bodek aku. huhu. tp taktik ayah menjd. mood aku terus baik pastu.

6) 10th-balik ke UIA-ade mahallah open day. best sebab dpt makan ngan kwn2, xbest sbab mkn dlm hujan. sehinggakan aku tak tau la samade aku minum air oren ke air hujan. sbab hujan tak henti2 menitis masuk dalam air oren aku.

malam tu-the best part. ade jamuan raye medcy ..mkn kek resipi rahsia. mkn satay. makan roti jala. makan spagetti. makan nasi impit..aduyaii....gemok aku jadinyee..alhamdulillah....sayang MEDCY. sayang MEDCY. saaayaaanggg MEDCY.

7) 12th- hisbah raye celebration. tp malam tu jugak la SIR azmi nak wat kuiz. huhu. so xdapt pi. NADA buatkan keke batik....tp tinggal tiga ketul je, yg lain dah kene kebas, tapi sedapp=D

8) 17th-open house. ade satay. nasi berlauk, laksa. mee rebus. roti jala. lemang n rendang. tapi aku sempat makan laksa je. sebab haritu aku agak busy. thanks kepada kamu2 yg sudi datang! <3 <3

9) 18th-ayah blikan kek burfday. lambt 9hari actually tapi xpela. kek resipi RAHSIA lagii...hehehe=D =D

9) 27th-exam physics. soalan die? =.= speecless aku.

10) 3rd oct-exam CHEM...then...order pizza, then balik umah.

ya Allah...terima kasih kerana memberiku peluang untuk hidup sehingga hari ini.....19 tahun sudah umurku....

p/s-byk gamba actually tp lain kali la aku upload,=) zura n sima blikan kek utk aku jugak...thanks korang! (bajet mcm dorang baca blog ni=p




No comments:

Post a Comment

kenali musafir ini~

Nur Aimi Liyana Bt Hambali~
9September 1992~Ampang, Selangor
UIA (Medic)
Tadika Permata > SK Lembah Keramat > SMK Lembah Keramat > CFS IIUM PJ > UIA Kuantan *insyaAllah*
~IKRAM, alhamdulillah~